Pyreneerhund

13.09 - 2022 3 min Pyreneerhund

Pyreneerhund

Mangler du den sidste brik for at fuldende din familie? Så er dette stedet, hvor du kan gøre drøm til virkelighed. Vi har hos Dyreportal.dk et bredt udvalg af salgsannoncer, hvor du kan finde både voksne Pyreneerhunde og hvalpe – nedenfor kan du se dem alle.

Før du anskaffer dig en Pyreneerhund kan det være rart for dig at kende til de forskellige egenskaber, som denne hunderace besidder. Vi har derfor gjort det nemt for dig, så du ved at scrolle længere ned på siden kan læse mere om hunderacen.

Kendetegn ved Pyreneerhunden  

Måske har du flere gange set eller hørt om den store og rolige hund, som både ses i hvid eller i hvid med grå, gullig grå farvede områder på ørerne og haleroden? Til trods for sin store pels kræver hunderacen ikke yderligere pleje, men skal i ugens løb børstes en til to gange og fælder meget i perioder.

Vagtinstinktet kan medføre at, der bliver gøet når nogle nærmer sig hjemmet. Du vil også opleve en oftest tålmodig og kærlig familiehund, der som regel også er venlig over for fremmede mennesker.

Motionsbehovet befinder sig på et middel niveau men Pyreneerhunden nyder at røre sig og opleve noget andet end matriklen. Selv om den indretter sig efter familien trives den godt med andre oplevelser end haven, så nyder du ture i det fri vil du garanteret sætte endnu mere pris på dine gåture med en tro følgesvend i snoren ved din side.  

Pyreneerhunden er et dejligt kæledyr

Er du fast besluttet på at familien skal udvides med et dejligt firbenet medlem? Så er Pyreneerhunden et fantastisk valg da den er utrolig hengiven over for sin familie samt overbærende over for børn af familien. Racen kan godt lide selv at bestemme hvilket oftest kræver at turene foregår i snor og samtidig sættes frihed højt, så et liv i byen er ikke at fortrække.

Bor du der imod ikke midt inde i byen og sætter du stor pris på at komme ud og røre dig i det grønne, så vil denne hunde race så absolut nyde at få lov til at gå med på dine eller familiens samlede gåture da det betyder meget for den at få nye indtryk og rørt kroppen.

Til trods for det er en hund, som gerne selv vil bestemme, så har den ikke svært ved at lære og vil have god gavn af fast og fredelig opdragelse med belønning og ros. Du vil opleve at dette ekstra familiemedlem generelt er blid og kærlig og opstår behovet vil den forsøge at beskytte sin familie.

Hunderacen

På Dyreportal.dk finder du salg af Pyreneerhunde

Skal dit kommende kæledyr være en Pyreneerhund, så kan du med fordel kigge i vores store udvalg af slagsannoncer med netop denne kærlige hunderace, hvor der søges en ny bopæl til både voksne Pyreneerhunde samt hvalpe.

Du har også muligheden for gratis at oprette en kæledyrsagent eller en søgeannonce, hvis du ikke kan finde din ønskede hunderace. Opretter du en kæledyrsagent får du automatisk besked via mail når nye annoncer passer til dine ønsker. Vælger du i stedet at lave en søgeannonce kan mulige sælgere kontakte dig, hvis de kan matche dine ønsker for dit kommende kæledyr.