Norfolk Terrier

13.09 - 2022 3 min Norfolk Terrier

Norfolk Terrier til salg via dyreportal.dk

Har du set dig lun på din livlige lille Norfolk Terrier, så bliv endelig hængende. Hos dyreportal.dk her kan du finde de aktuelle salgsannoncer på denne hunderace, og længere nede har vi en beskrivelse af racens kendetegn og mentalitet. 

Vi har mange forskellige hunde på dyreportal.dk, og mon ikke også din nye hund kan findes her? Find meget mere om Norfolk Terrier hunden nedenfor. 

Hvad kendetegner en Norfolk Terrier hund? 

En Norfolk Terrier er nok bedst kendt for at være en sublim rottefanger. Denne hurtige, lille hund er utrættelig og jagtglad, og den kræver, at man er lidt opmærksom, når jagtinstinktet sætter ind, da den kan være svær at kalde ind. Dog er Norfolk Terrier hunden på samme tid meget knyttet til sine familie, og den løber sjældent langt væk. 

En Norfolk Terrier er en mild og kærlig lille hund, som kendes ved sine brune og sorte farver, og sit livsglade udtryk. 

Denne hunderace er modig og opmærksom, og kan være vagtsom - den ved ikke, at den er en lille hund. Den kan derfor have let gøende adfærd. 

Norfolk Terrier hunden er meget glad for sin familie, og den trives godt med voksne, børn og andre hunde. Det er en legesyg og kvik hund, som er glad for opmærksomhed. Norfolk Terrieren er desuden glad for sine måltider, og har tendens til overvægt, hvilket det er vigtigt at være opmærksom på. 

Norfolk

Derfor er en Norfolk Terrier en skøn familiehund

En Norfolk Terrier er en social og kontaktsøgende lille fætter, som søger sin flok. Den er kvik og nem at træne, når den bliver håndteret korrekt - hunden her har brug for, at ting skal give mening, hvorfor du opnår meget ved at belønne ønsket adfærd og opførsel. 

Norfolk Terrier hunden er en god familiehund, da den trives med samvær og selskab - den knytter sig til hele familien, og ikke kun den primære makker. Den fungerer godt i en aktiv familie, der har plads og rum til at dække hundens behov for at løbe og lege. 

Denne hunderace er nem at have med rundt, og den er særdeles dygtig til at tilpasse sig, når blot den har selskab. En Norfolk Terrier er en hund med et højt energiniveau, og en praktisk størrelse. Søger du en lille hund med et sind og en ydeevne som en stor hund, så er denne Norfolk Terrier det helt rette valg. 

En Norfolk Terrier er hengiven og tillidsfuld overfor sin flok og sin familie. Den leger godt med børn, og den lystrer ganske udmærket, når den er trænet hensigtsmæssigt. Det er en nem hund at holde. 

Find Norfolk Terrier hunde til salg på dyreportal.dk

På dyreportal.dk kan du altid finde dit nye kæledyr. Vi får løbende nye annoncer - der er hele tiden hunde, der søger nyt hjem. Også den dejlige Norfolk Terrier. 

Du kan altid se vores aktuelle annoncer igennem, og har vi ikke lige din hund, så kan vi anbefale dig at oprette en købsannonce. Her kan du skrive lidt om dig selv, og om hvad du søger - så kan din nye hund finde dig. 

Det er desuden en fordel at oprette en kæledyrsagent, så du hele tiden holdes opdateret på vores annoncer. Søgeagenten sørger for, at de dyr, der er relevante for dig, præsenteres direkte i din indbakke, når salgsannoncerne oprettes. Held og lykke med at finde din nye hunde - vi hjælper gerne.