Fransk bulldog

14.07 - 2022 2 min Hunderacen Fransk Bulldog

Fransk bulldog

Den søde lille hundehvalp som er fyldt med energi. Den franske bulldog har en perfekt lille størrelse og er den perfekte hund til børnefamilier. Hundenracen er utroligt legesyg og elsker når den får opmærksomhed.


Lidt information om hunderacen:

Størrelse: Lille
Pels: Kort, glat hår
Motion: Op til 1 time om dagen
Levetid: 10-12 år
Temperament: Legesyg, kærlig, selvstændig

Hvor stammer racen fra?

Mange tror racen stammer fra Frankring men det gør den ikke.
Den Fransk bulldog kan gøre krav på en del af sin herkomst i Storbritannien, der går tilbage til 1850'erne, hvor en dværg Bulldog race kendt som Toy Bulldog var populær i nogle dele af landet. Denne søde hunderace er bygget kompakt og muskuløst, her har vi en hund som emmer af charme og masser af personlighed. Søger du en race med gode egenskaber og en skøn personlighed er denne race lige noget for dig.

 

Sådan opdrætter du racen

Når du opdrager den franske bulldog skal du forvente det tager noget tid og kræver enormt meget tålmodighed. Vi anbefaler man træner den kort tid af gangen ellers kan hundens opmærksom på ingen måde fastholdes. Det er vigtigt du er konsekvent overfor hunden og reagere hurtigt hvis ikke den hører efter.

 

Aktivitetsniveau og socialisering for hunderacen

Denne race er utroligt dejlig selvskabshund, en rigtig lille følges ven. Hunden har et begrænset motionsbehov men den skal som alle andre hundes gås med hverdag og gerne få givet nogle sjove opgaver for at stimulere den. Fransk bulldog har behov for tidligt at omgås med andre hunde og små børn for at blive socialiseret.